Zeilen-in-griekenland


Stel je eens voor,..
Je begeeft je in Griekenland,..En niet zomaar in Griekenland, nee want je zult het land kunnen bewonderen van zowel vanaf het water als van het land. S’morgens heerlijk wakker worden op de boot waar het zonnetje al op je wacht.

Na het ontbijt wordt verder gekeken of het programma nog klopt met de wind en de wensen van iedereen. Na het stadje of het eiland te hebben gezien wordt vervolg gemaakt naar de volgende ligplaats in een stadje aan het vaste land, op een eiland of een in een baai.

Na ongeveer ca 3-7uurtjes zeilen (gemiddeld 5uur)  komen we aan op de volgende ligplaats, waar de nacht wordt doorgebracht. Onderweg kan het goed zijn dat er even voor anker wordt gelegen en gezwommen/gesnorkeld. Met daarbij een heerlijke lunch. Onder het zeilen is er voldoende ruimte om actief mee te zeilen en het te leren of je passief op te stellen en even een boekje lezen. Of wat dacht je van even afkoelen door je door het water te laten trekken achter de boot? Er is ook de kans dat er dolfijnen gespot kunnen worden. Of zwemmen met schildpadden.

 

Bemanning:

Bemanning gezocht!
Wie is de laatste aanvulling op onze crew, een gezellige groep van vijf, om mee te gaan zeilen? Van8 t/m 15 òf van 15 /m 22 juni is er nog een plek vrij om de Griekse eilanden te gaan verkennen. Zwemmen voor het ontbijt, vissen vanaf het achterdek en ‘s avonds de sterren boven de boot zien. Interesse? stuur dan even een e-mailtje naar griekenland@windnodig.nl

 

Interesse gekregen? Wacht niet langer en stuur een email voor meer info. vol=vol