Het Idee


Het idee is een aantal jaren geleden ontstaan door Crossroads Amsterdam die een zeilweekend organiseerde voor de jongeren uit de gemeente. Enkelen van ons waren bevriend met de organisatoren en werden gevraagd hiervoor te schipperen.

Het waren gezellige weekenden met veel leuke mensen, waar veel nieuwe contacten werden gemaakt, waar we genoten met elkaar en een mooie tijd beleefde, stilstaan bij de betekenis van God in het leven, genieten van de natuur, zeilen, wind, water, terrasjes, vrolijkheid, lol en humor, veel gezelligheid en goede gesprekken.

Dit willen we graag weer meemaken en daarom organiseren we nu dit weekend. Je hoeft niet te kunnen zeilen want er gaan ervaren schippers mee. Het is een christelijk event, je hoeft je niet te gelovigen maar dit wel weten te respecteren. Wij vinden het fantastisch om dit weekend met elkaar te kunnen delen en met elkaar een toffe tijd te hebben.

We zouden het leuk en gezellig vinden als jij er ook bij bent,..kom aan boord,..

Zie zeilweekend voor meer info.

Verder is er uit Windnodig ook o.a. de  group Sneeuwnodig ontstaan. Daarmee gaan we jaarlijks op wintersport. En beleven we met elkaar een enorm mooie week, met mooie gesprekken, ontmoetingen en meer. De doelgroep van Sneeuwnodig is voor de christelijke hoger opgeleiden (HBO-, WO-er), in de leeftijd van ca 22-45Jaar. Of ook wel genoemd, de christelijke young professionals & mid career Professionals.

 

Het Windnodig zeil weekend is een christelijk event, je hoeft niet gelovig te zijn maar dit wel weten te respecteren.
Wij vinden het fantastisch om dit weekend met elkaar te kunnen delen en met elkaar een toffe tijd te hebben.

 

Joh 3v8: De wind waait, waarheen hij wil; je hoort zijn geluid, maar je weet niet waar hij vandaan komt en waar hij naar toe gaat.